11 Nisan 2012 Çarşamba

Kaymaklı Kayısı Dolması

Merhaba Arkadaşlar,
    Gerek kurusu gerek yaşı olsun kayısı sağlıklı meyvelerin arsaındadır.Sindirim sistemini düzenler,cildi güzelleştirir,enerji verir,kan yapar,zihinsel yorgunluğa iyi gelir.Ben de bu kadar sağlıklı bir meyvenin tatlısını yapayım dedim.10-15 tane kuru kayısıları yarım çay bardak şeker ile suda pişiriyoruz.(Arzu edilirse şeker konmayabilir)Soğuduktan sonra arasını keserek içine kaymak koyuyoruz.Üzerini antep fıstığıyla süslüyoruz.Afiyet olsun.

8 yorum:

  1. Göze de hitap ediyor,ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  2. Offf bu ne böyle süper,tam benlik,ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık canım nefis görünüyor..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. Porselendemlik.com tarafından hazırlanan
    "Porselen demlik çay saati etkinliği"nin 74.hafta ev sahibesiyim.
    7 Nisan 2012-7 Mayıs 2012 tarihleri arasında
    http://pasasofram.blogspot.com/ adresimde göndereceğiniz birbirinden
    güzel tarifleri yayınlayacağım...
    Tariflerinize 74.hafta porselen demlik çay saati etkinliği için Paşa
    sofram' a gönderiyorum diye not düşüp
    bana haber verdiğiniz takdirde tariflerinizi almaya geleceğim :)
    Etkinliğimize istediğiniz kadar tarifle katılabilirsiniz,
    lütfen çayın yanında gönderilecek tarifler olmasına dikkat edelim,
    etkinliğimize herkes davetlidir,isteyen herkes katılabilir,
    lütfen davetiye götüremediğimiz arkadaşlarımız kırılmasınlar...

    YanıtlaSil
  5. hımmm çok severim kaysı dolmasını nasılda canım istediii olsaydı şimdi 3-5 tane yerdim:) ellerine sağlık arkadaşım.Sevgiler

    YanıtlaSil
  6. bunlar harika .ellerine sağlık
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
  7. ellerinize sağlık :) müthiş görünüyor.

    YanıtlaSil